Oase, Hotel en Bungalowverhuur

Hotel en bungalowverhuur

Familie Wattel-Koppejan
Noordendolfer 8
4374 EJ Zoutelande
Zeeland
Tel. +31 (0)118 - 561481

E-mail: info@oase-bv.com


Klik voor een vakantiewoning

• Luctor et Emergo (4-6 p)

• Appartementen
   Zuiderstrand (2-4 p)

• De Loeiboei (8-10 p)
• Groepshuis Oase (12-13 p)
• Groepshotel Oase (16-28 p)

• Slaapstrandhuisje Obelix (4 p)

Zie ook Hotel(appartementen)
• Familiehotel Oase
   (1-3 p kamers)

• Kleine Oase (2 p)
• Luctor (2 p)
• Emergo (2-4 p)

 

Slaapstrandhuisje Obelix

Strandslaaphuisje Obelix staat in de maanden mei t/m september op het strand tussen Dishoek en Vlissingen. De afstand van het strandhuisje naar Duinovergang Westduin en strandpaviljoen Piet Hein is circa 50 meter. Vanaf de parkeerplaats onder aan de duinen is het nog geen 10 minuten lopen.

strandhuisje Strandslaaphuisjes vanaf de duinen Strand Obelix, w.c., douche en kast met strandspullen Strandhuisje vanaf zee Vissen Zwemmen meeuwen meeuwen_2 's Avonds

slaapstrandhuisje_close_up


Het slaapstrandhuisje is 3 m breed en 5 m diep en heeft daarachter nog een toilet, douche en kast op het terras. Er is een volledig ingerichte keuken met koelkast met vriesvakje, 4-pits kookplaat, combi-magnetron en koffiezetapparaat.
Het strandhuisje is geschikt voor 2-4 personen: 3 bedden boven elkaar, waarvan de onderste uitschuifbaar is tot 120 cm en een 2 persoons slaapbank van 140 cm breed.

Verder is er o.a. een eettafel met klapstoelen, radio/cd speler, strand-stoelen, parasol, verrekijker, strandspeelgoed, skimboard en zonnescherm.

Honden zijn niet toegestaan in het strandhuisje (omdat slapen en wonen in dezelfde ruimte is en ook zijn de mogelijkheden voor het verwijderen van haren en geur beperkt ).


Prijzen 2020

Beschikbaarheid op aanvraag

Terug

 

 

 

Reserveren

Het strandhuisje wordt meestal verhuurd per 5 of 6 nachten. In de maanden juli en augustus is dit van maandag tot zaterdag of zondag. Buitenom de zomervakantie zijn verschillende aankomst- en vertrekdagen en  meestal ook een (lang) weekend mogelijk. Rond feestdagen wijken de aankomst- en vertrekdagen af. Aankomst is vanaf 12 uur en vertrek 18.00 uur of 12.00 uur (korting).

 

Vakantiewoningen

Voor een vakantie naar wens in een prachtige omgeving kunt u ook terecht in een van onze andere vakantiewoningen. Onder aan de hoge duinen, bij het zonnige Zuiderstrand en het gezellige dorpje Zoutelande, is het niet alleen in de zomer, maar juist ook in de andere seizoenen goed toeven.

Vakantiewoningen

Hotelappartementen


Voor een reactie over
het strandhuisje zie ook
Gasten over Oase