Oase, Hotel en Bungalowverhuur

Hotel en bungalowverhuur

Familie Wattel-Koppejan
Noordendolfer 8
4374 EJ Zoutelande
Zeeland
Tel. +31 (0)118 - 561481

E-mail: info@oase-bv.com


Klik voor een vakantiewoning

• Luctor et Emergo (4-6 p)

• Appartementen
   Zuiderstrand (2-4 p)

• De Loeiboei (8-10 p)
• Groepshuis Oase (12-13 p)
• Groepshotel Oase (16-28 p)

• Slaapstrandhuisje Obelix (4 p)

Zie ook Hotel(appartementen)
• Familiehotel Oase
   (1-3 p kamers)

• Kleine Oase (2 p)
• Luctor (2 p)
• Emergo (2-4 p)

 

Algemeen

Kennismaking    Service en voorzieningen    Algemene informatie    Toegankelijkheid   

Kennismaking

Sinds 1995 runnen wij, Cor en Rianne† Wattel-Koppejan, met plezier Hotel en Bungalowverhuur Oase bv. Omdat wij bij alle onderdelen intensief betrokken zijn kunnen wij de kwaliteit van uw vakantie van reservering tot vertrek bewaken. Die hoge kwaliteit van service en schoonmaak zouden wij niet kunnen bieden zonder onze vaste ploeg medewerksters.

Team

Hotel Oase


Uw gastfamilie
Familie Wattel-Koppejan bestaat uit Cor, Rianne† , Nadieh, Levien, David en Tabitha.
De naam Koppejan houden we in ere! Want het zijn onze (schoon)ouders Jac. (Ko) en Corrie Koppejan
die Oase in het begin van de jaren ’60 hebben opgericht. Zij zijn het ook die Oase hebben uitgebouwd
tot een gevarieerd en gastvrij vakantiecentrum.
Het begon eind jaren ’50 met kleine houten zomerhuisjes op het kampeerterrein Zee, Bos en Duin.
In de jaren erna werden deze vergroot en voorzien van verwarming en sanitair. Later werd het aanbod uitgebreid met logies/ontbijt, appartementen en enkele grotere en luxere woningen in de dorpskern en op bungalowpark ‘Het Kustlicht’. In de loop der jaren nam het aantal gasten flink toe, maar de gemoedelijke sfeer bleef. Toen onze (schoon)ouders onverwachts en kort na elkaar overleden, sprak het voor ons vanzelf dat wij dit mooie bedrijf zouden voortzetten.
Wij hebben ons ingezet om de kwaliteit van de woningen, de service en de schoonmaak op een hoog niveau te brengen. Het aanbod voor groepen is uitgebreid met 2 familiehuizen en door het hotel daarvoor geschikt te maken. Verder groeien willen we niet. Wij steken onze energie liever in het nog beter aansluiten op de (veranderende) wensen van onze gasten.

Wie heeft u aan de telefoon?
Als u belt krijgt u meestal Cor aan de telefoon. Hij beantwoord ook de meeste e-mails.

Wie ontvangt u bij de receptie?
Meestal wordt u gastvrij ontvangen door Ana. Komt u ’s avonds aan, dan staat Cor voor u klaar.

Wie zorgt ervoor dat u in een écht schone woning arriveert?
Wij vinden het van het grootste belang dat u uw vakantieverblijf bij aankomst zeer schoon aantreft.
Daarom verzorgen wij bij uw vertrek op deskundige en zeer grondige wijze de eindschoonmaak.
Wij nemen voor elke woning de tijd die nodig is voor een spik en span resultaat. Zo zult u er niets van merken als de gasten voor u de woning niet naar behoren hebben achtergelaten. Wij kijken al het servies en de pannen na en reinigen ook de plaatsen die u niet direct ziet. In de winterperiode krijgt elke woning van top tot teen een extra grondige beurt. Deze schoonmaak op hoog nivo kunnen wij bieden dankzij
onze eigen vaste ploeg medewerksters. Deze ervaren dames weten nog wat echt schoonmaken is.

Wie lost eventuele technische problemen op tijdens uw verblijf?
Werkt de t.v. of kachel niet naar behoren, is er een lekkage of verstopping, dan komt de technische achtergrond van Cor goed van pas. En omdat wij vlak bij de receptie wonen, kunnen we eventuele problemen ook weer snel oplossen. Voor de moeilijkste klussen hebben we Jaap. Hij heeft de pensioengerechtigde leeftijd al lang bereikt, maar draagt nog steeds een belangrijk steentje bij.

Receptie
De receptie in Hotel Oase is maandag, vrijdag en zaterdag geopend van 8.30 tot 12.30 uur.

Terug

Service en voorzieningen

U kunt verzekerd zijn van een uitstekende service tijdens uw vakantie. Bij onze receptie kunt u dagelijks terecht voor o.a. gebruik van wasmachine en droger, informatie over uw verblijf en (attracties in) de omgeving en gebruik van internet. Kinderbed, -stoel en/of box zetten wij (voor zover niet aanwezig) in de woning voor u klaar. In uw woning kunt u met uw eigen laptop, tablet of smartphone gebruik maken van Wifi (met uitzondering van Obelix).
U kunt alle linnengoed bij ons huren en kunnen ook de bedden voor u worden opgemaakt. Van al deze extra’s kunt u tegen kostprijs gebruik maken.
Bij eventuele technische storingen of andere acute problemen is er altijd iemand bereikbaar om deze zo snel mogelijk op te lossen of u op andere wijze behulpzaam te zijn. Omdat wij het van het grootste belang vinden dat u de woning zeer schoon aantreft, verzorgen wij bij het vertrek op deskundige en zeer grondige wijze de eindschoonmaak.

Terug

Algemene informatie over het vakantieverblijf

Vakantieverblijf
Elke vakantiewoning is standaard voorzien van centrale verwarming met radiatoren in alle ruimtes, televisie met kabelaansluiting, een kluisje, klokradio, eigen parkeerplaats en terras en/of tuin met tuinmeubilair. In de grotere woningen is daarnaast nog een stereoset. Standaard bestaat het sanitair uit douche, toilet en een of meer wastafel(s). In een aantal woningen is een 2e toilet en een ligbad. Ook is daar een 2e TV en een houtkachel.
Een telefoon voor intern gebruik is aanwezig in alle woningen aan de Noordendolfer en op het park ‘Zee, Bos en Duin’.

Keuken/kookhoek
De keuken/kookhoek is standaard voorzien van koelkast met klein **vriesvak, 4-pitsgasstel, afzuigkap, koffiezetapparaat, schoonmaakmateriaal en voldoende servies, pannen e.d. In de grotere woningen is daarnaast nog een wasmachine, een afwasmachine, een magnetron en een aparte ***vrieskast aanwezig. In enkele woningen is ook een toaster en is de magnetron een combi.

Bedden
In de standaard woningen zijn veel bedden boxsprings. De andere bedden hebben een houten
ombouw en lattenbodem. In de (extra) luxe woningen zijn de meeste bedden boxsprings. De houten
1-persoonsbedden zijn 80 cm breed en 190 cm lang. De meeste 1-persoons boxsprings zijn 90 cm
breed en 210 cm lang, maar soms 80 cm breed en/of 200 cm lang. De 2-persoonsbedden zijn standaard 140 cm breed en 200 cm lang. De bedden zijn voorzien van matrasbescherming, kussens en dekbedden (op 2-persoonsbedden 1 dekbed van 200x200 cm). Linnengoed kunt u zelf meebrengen of bij ons huren.

Kindermeubilair
Een kinderbed is aanwezig in sommige standaard woningen. Een kinderbed en –stoel zijn aanwezig in de grotere woningen. Een (extra) kinderbed en –stoel en ook een box en/of traphekje worden op verzoek tegen een kleine vergoeding in de woning voor u klaargezet. Zowel de kinderbedden die standaard in de woning staan als de te huren kinderbedden zijn campingbedden, de boxen zijn netboxen.

Huisdieren
Honden zijn welkom in al onze woningen behalve in het (Groeps)hotel, appartementen Zuiderstrand, Emergo. Meld u het a.u.b. bij reservering als u een huisdier (hond/kat) mee
wilt nemen. Er wordt voor een huisdier een toeslag berekend.

Terug

Toegankelijkheid en hulpmiddelen

Toegankelijk strand met voorzieningen voor minder validen
Dichtbij de Noordendolfer en het park Zee, Bos en Duin vindt u een voor minder validen toegankelijk strand (duinovergang ’t Pauwtje, begin van de boulevard). Tijdens het strandseizoen (15 mei – 15 september) zijn hier allerlei voorzieningen zoals een invalidentoilet, loopplanken en aangepaste strandcabines. Met een strandjutter (speciale strandrolstoel) of een elektrische strandrolstoel kunt u het hele strand verkennen. 

Is het moeilijk voor u om via de normale duinovergang op het strand te komen? Bij de publieksbalie van gemeente Veere, tel. +31 (0)118 555444, kunt u informatie over het parkeren vragen. U mag dan met de auto op de boulevard parkeren.


Verhuur MIVA strandcabines
VOF Dingemanse (3x), tel. +31 (0)118 562322 of 561281, info@vofdingemanse.nl.
Strandpaviljoen De Zeeuwse Rivièra (1x), tel. +31 (0)118 - 561807.
Fam. Stroo (2x), tel. +31 (0)118 - 562538.

Verhuur strandjutter
In de strandcabine van de VVV is een strandjutter aanwezig.
Bij de strandpost op de boulevard worden een strandjutter en een elektrische rolstoel ter beschikking gesteld. Kosten elektrische rolstoel € 7,50 per uur met een maximum van € 25,- per dag.Te reserveren via ssw@zeelandnet.nl  en telefonisch tijdens kantoortijden +31 (0) 118 586275,  tijdens openingstijden van de strandpost (juli / augustus elke dag 10.00 – 18.00 uur, daarbuiten enkel zaterdag / zondag 12.00 – 17.00 uur) +31 (0) 118 561620 / 563265 of bij dhr. Ben Alting +31 (0)6 15898019.

Hulpmiddelen en zorg in de vakantiewoning
Voor hulpmiddelen, zoals een hoog/laagbed, (elektrische) rolstoel, douchestoel en tillift, kunt u terecht bij:

Heeft u zorg nodig in de vakantiewoning, dan kunt terecht bij:

Terug