zee

Door dit bericht blijft u op de hoogte van aanbod, prijzen en acties van Hotel en Bungalowverhuur OASE in Zoutelande

ONTDEK AAN DE KUST DE SPECIALE SFEER VAN IEDER SEIZOEN

Hier aan de kust hebben zomer, winter, voorjaar en herfst elk hun eigen aantrekkelijke bijzonderheden. Wie hier in de zomer vakantie viert kan volop genieten van het zonnige strand en de gezellige drukte, terwijl in de winter juist de stilte en de weidsheid een verademing zijn. Voor- en najaar hebben beide hun eigen uitbundige kleurenpracht, waar de herfst het heerlijke uitwaaien nog aan toe voegt.

ONTSPANNEN GENIETEN DOORDAT U ZICH THUIS VOELT

Wat het hele jaar door hetzelfde blijft is de warme ontvangst en persoonlijke, op uw wensen afgestemde service bij Oase, zodat u onbezorgd kunt genieten van al het goede wat de Zeeuwse kust te bieden heeft. Niet zomaar waren meer dan de helft van de gasten die in 2017 bij Oase verbleven al eerder, vaak vele malen, bij ons te gast. Een belangrijke reden die daar voor wordt aangegeven, is dat zij zich thuis voelen. Wij zijn heel dankbaar voor dit grote compliment en willen dit graag blijven waarmaken.

RESERVEER NU UW VAKANTIE VOOR 2018

In sommige periodes kunt u uw beslissing om bij Oase uw vrije weekend of vakantie door te brengen best laten afhangen van de weersverwachtingen, andere bezigheden of gewoon van waar u op dat moment zin in heeft. Wilt u in vakantieperiodes, rond feestdagen of bijvoorbeeld in de eerste helft van september op deze toplocatie aan de kust verblijven, dan moet u er op tijd bij zijn. Altijd geldt, dat hoe eerder u boekt, hoe meer keus u heeft. Niet alleen in woningen, maar ook in aankomst- en vertrekdagen.

NOG 2 GOEDE REDENENEN OM AL IN 2017 TE BOEKEN

Boekt u nog in 2017 en hebben wij ook uw aanbetaling voor 31 december ontvangen: Dan betaalt u voor ons groepshotel en/of een hotelappartement de lagere prijs van 2017.
Verbleef u al eens in een 4 pers. type 1 of 1A? Dan krijgt u onze gemakservice voor 2 personen gratis bij uw (eerste) verblijf van minimaal 1 week in één van deze woningen.

Een overzicht van de standaard huurperiodes en de prijzen voor 2018 vindt u hier.
Voor uitgebreide informatie over de accommodaties kijkt u het beste op onze website.
Wilt u meer weten over de mogelijkheden en prijs voor de door u gewenste (afwijkende) periode, stuur dan uw aanvraag via mail of belt u ons op 0031(0)118-561481.

Het Oase-team ziet er naar uit u voor de eerste of zoveelste keer gastvrij te verwelkomen.

http://www.oase-bv.com/mailing/08_09/oase_logo.gifHotel en Bungalowverhuur

Noordendolfer 8
Zoutelande, NL
+31 (0) 118 - 561481
info@oase-bv.com
www.oase-bv.com

Facebook.jpeg
U kunt van ons maximaal 4x per jaar een bericht via e-mail verwachten.
Wilt u liever geen e-mail meer van ons ontvangen, geef door via afmelden

 

vogeltjes 

 

vlinder

 

draaimolen

 

 

haard